Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

De locaties met opslagruimte liggen altijd op een goed bereikbare plek, meestal langs de snelweg. Elke opslagruimte heeft een eigen alarm en toegangscontrole. Zo weet je dus zeker dat alleen jij toegang hebt tot de opslagen spullen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. ALLSAFE staat voor jou klaar in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Tilburg en alle andere onderstaande steden.
Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw spullen opslaan in combinatie met uw verhuizing, maar ook als u gaat verbouwen of tijdelijk in het buitenland verblijft. Onze ervaren verhuizers plaatsen uw inboedel bij u aan huis in de juiste opslagcontainer. En doordat u bij ons per dag betaalt voor uw opslagruimte, betaalt u nooit teveel.

Gaat u verhuizen of verbouwen en moet uw inboedel tijdelijk even worden opgeslagen? Of gaat u tijdelijk in het buitenland wonen en past u hele inboedel niet mee in het vliegtuig. Dan kunt u gebruik maken van de inboedelopslag van Opslagruimte Groningen. U spullen kunt u tot aan de deur vervoeren. Mocht u onverwachts wat nodig hebben, geen probleem! U kunt namelijk altijd bij uw inboedel opslag komen.
1Box staat voor gemak en laagdrempeligheid. Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw opslagruimte, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kunt u uw opslagruimte binnen 1 week opzeggen! Om u te helpen bij de tijdelijke opslag van boedel biedt 1Box naast opslagruimtes handige inpakmaterialen om uw inboedel te beschermen. Zo hebben we een ruim assortiment aan verhuisdozen en beschermende inpakmaterialen als noppenfolie, beschermhoezen en matrashoezen die u via onze webshop kunt bestellen. U kunt uw benodigde inpakmaterialen laten bezorgen of ophalen in een vestiging. Bereken meteen de ruimte die u nodig heeft en reserveer een opslagbox!
Eurobox Self Storage is opgericht in 2005, inmiddels hebben wij 4 eigen vestigingen. Alle Self Storage vestigingen van Eurobox zijn uitstekend bereikbaar gelegen aan uitvalswegen tegen de verzorgingsgebieden aan. De moderne vestigingen van Eurobox zijn veelal een paar duizend vierkante meter groot en opgedeeld in afzonderlijk toegankelijke opslagruimtes die variëren in grootte en die door zowel particulieren als bedrijven worden gehuurd.
De huur van de door Eurobox aangeboden goedkope opslag is zelfs al inclusief verzekering! Veel Self Storage aanbieders berekenen u separaat een verzekering waarmee u al snel €15 tot €20 extra per maand kwijt bent, onze prijzen inclusief verzekering zijn dan ook zeker goedkoop te noemen. Vraag gerust een offerte aan voor een passende opslagruimte of kom vrijblijvend langs in één van onze vestigingen, wij bieden goedkope opslag aan in Noordwijk, Leiden en Hoofddorp. 
ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft 23 vestigingen en daar komen er in 2018 nog minstens drie bij, in Eindhoven, Oss en Utrecht. Het bedrijf groeit in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie.
In een stad waar veel mensen wonen (Rotterdam heeft over de 610.000 inwoners) is de woonruimte veelal beperkt in woonoppervlak en al helemaal in opslagruimte. Met de hoge grondprijzen worden de woningen compact gebouwd. Toch wil je als starter, groot gezin, sporter, verzamelaar of zpp'er spullen tot je beschikking hebben wanneer je ze nodig hebt, zonder dat ze de hele dag in de weg staan. Opslagruimte huren in Rotterdam is dan de ideale oplossing! 
Tijdelijk uw inboedel opslaan? Wij bieden u in elke regio ook de mogelijkheid om uw spullen voor een korte of langere periode op te slaan. Uw inboedel wordt in speciale opslag kisten of containers opgeslagen. De opslag is verwarmd, beveiligd en voldoet aan de strengste eisen. Met een minimum van 1 week is het een uiterst flexibele en betaalbare oplossing. Aangezien budgetverhuizer.nl alleen samenwerkt met Erkende Verhuisbedrijven kunt u uw huidige inboedelverzekering gewoon laten doorlopen. Het enige dat u dient te doen is uw verzekeraar op de hoogte te stellen dat uw inboedel in opslag staat bij het Verhuisbedrijf en dan is alles geregeld.
Nee, in de meeste gevallen zijn jouw opgeslagen goederen niet standaard verzekerd. Je kunt het beste contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij om na te gaan of je verzekerd bent en tot welk bedrag. Vaak kun je via de aanbieder van de opslagruimtes ook informatie verzamelen over de verschillende verzekeringsmaatschappijen en hun tarieven. Bij sommige aanbieders kun je direct een verzekering afsluiten.
×